Cafés en koffiebars

Het Looks

Het Looks serveert eten, drinken en cultuur in de gezelligste wijk van Lier. We verwelkomen je graag in 't gebouw van de vroegere brouwerij Chevalier-Marin

Bar Muza

Verscholen in het parkje aan de muziekschool, is BAR MUZA een plek waar mensen kunnen onthaasten en elkaar ontmoeten om te eten, drinken, praten, dansen, feesten of lezen, kortom waar alle zintuigen geprikkeld worden.                                                         Beleving staat centraal in BAR MUZA! Daarom bieden we naast een uitgebreide drankenkaart en eerlijke,                                                         seizoensgebonden gerechten een gevarieerd aanbod van theater, muziek, workshops, evenementen en leuke                                                         activiteiten voor kindjes. Toegankelijk, democratisch en voor een breed publiek.

Marnixhoeve

Authenticiteit, identiteit en traditie met een rijke geschiedenis.  
Heerlijke nostalgie en goede Vlaamse kost zonder teveel fantasietjes.
Dat is onze filosofie.

Café Latino

Café Latino dat is pallieteren in zuiverste zin, weliswaar op zijn zuiders. Bij ons vind je een uitgebreide tapas kaart, aangevuld met allerhande zuiderse vis en vlees specialiteiten. Ook voor de vegetariërs en de kleintjes hebben wij wat wils. Daarnaast schenken wij de heerlijkste cocktails en zomert het bij ons altijd!

Café Sint-Gummarus

Aan de voeten van Felix Timmermans bij de Nete ligt een prachtig terras waar elke pallieter zijn motto terug vindt! Het is er genieten van een uitgebreide bier- en koffiekaart voorzien van de nodige deskundige uitleg.                                                         St. Gummarus, een klein eerbetoon aan de stad, vernoemd naar een heilige Lierenaar, gebouwd op traditie en                                                         authenticiteit. Hier komt men nog op kroeg!