Sandra

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

Na het overlijden van onze dierbare 22-jarige dochter Jella op 07 september 2018 stond mijn wereld stil. Het was het begin van een zoektocht naar wat me verder kon helpen op mijn levenspad. Zodoende vertrok ik in 2019 op pelgrimstocht te voet van thuis naar Santiago de Compostella. Al wandelend hoopte ik verdere stappen te zetten naar hoe ik verder kon leven. Ik wilde de tijd nemen om te ontdekken wat voor mij belangrijk is en waar ik energie aan wil besteden. Deze bijzondere waardevolle tocht bracht me niet alle verhoopte antwoorden, dus zocht ik verder en zo vond ik de gepaste begeleiding waardoor mijn energie en moed gestaag weer toenamen.
Nog andere verlieservaringen tekenen mijn levensweg. Onze oudste zoon is stilgeboren. Mijn moeder overleed op 63-jarige leeftijd aan kanker. En bijna een jaar na onze dochter overleed onze toekomstige schoondochter en een jaar daarna onze toekomstige schoonzoon.

Wie ben ik?

Ik ben Sandra, gehuwd en moeder. Graag wil ik me inzetten voor kwetsbare anderen met een rugzak van verlies of rouw. Om hiermee aan de slag te kunnen, koos ik ervoor om de opleiding rouw- en verliescounselor te volgen. Momenteel zet ik me vrijwillig in voor verschillende organisaties die werken rond verlies en rouw en ook voor de doelgroep ouderen: palliatieve thuiszorg, zorgmassages voor mensen met kanker bij A Touch of Rose  en eindelevensverhalen schrijven voor Samana

Lost & Co en ik

Zo wil ik nu mijn steentje bijdragen als compagnon bij Lost & Co, een luisterend oor bieden als je er nood aan hebt. Samen wandelen, iets gaan drinken of wat voor jou op dat moment het beste is. Graag hoor ik van je om te delen wat kan op ons rouwpad.