Global Relay for Life Virtueel Festival

Datum:
12 november t.e.m. 13 november 2021
Plaats:
Online

Dit jaar organiseert de American Cancer Society voor het eerst een Global Relay for Life Virtueel Festival van 12 november 19u tot 13 november 19u: een 24 uur durend virtueel Levensloop-feest!De gelegenheid om meer te weten te komen over Levensloop in 29 actieve landen en om in contact te komen met andere Levensloop-deelnemers. Samen herdenken we ook tijdens de Kaarsenceremonie iedereen die overleden is aan de gevolgen van kanker, steunen we iedereen die momenteel tegen de ziekte vecht en vieren we iedereen die de ziekte overwonnen heeft.
 

    Schrijf je hier gratis in! *      


Net als op een echt festival, zullen vele artiesten op verschillende podia optreden. Voor België zullen enkele intieme huiskamerconcerten van het artistiek duo Kelly Poukens en Maarten Vandenbemden gestreamd worden.


*Opgelet: Om deel te nemen moet je het Virbela platform downloaden op jouw computer (min.4GB geheugen). Virbela zal niet werken op Ipads, Chromebook, tablets en smartphones. Je kan ook deelnemen via Zoom. Op deze manier zal je het festival kunnen bekijken, maar niet kunnen communiceren met andere deelnemers. Voor deelname via Zoom, gelieve je hier te registeren: Zoom registratie