Let's Tick Together

Datum:
30 december 2020
Plaats:
Thuis

In dit chaotisch jaar kregen veel mensen het moeilijk. We verloren geliefden, geld en menselijk contact. We bleven met dat verlies vaak zitten binnen onze eigen bubbel. Tegelijkertijd kregen we nieuwe inzichten en hoop. We beseften opnieuw het belang van samen zijn, van creativiteit en van solidariteit. Het hartverwarmende applaus voor onze zorgverleners om 20:00 was daar het mooiste voorbeeld van. Met Let’s Tick Together creëren we zo’n nieuw collectief ritueel.

Tikken om aandacht te vragen voor wat je verloren bent, voor de zorg voor elkaar, voor het feest dat niet kan zijn,…

Zin om mee te doen? Surf op 30 december naar www.letsticktogether.be en zet de livestream op. Neem een glas en lepel, en tik mee op de tonen van een ritmisch muziekstuk, gecomponeerd door de Gentse muzikant Ruben Nachtergaele. Aan de hand van de partituur en filmpjes kan je op voorhand oefenen. Met Let’s Tick Together tikken we samen op de voorlaatste dag van 2020, en kijken we het nieuwe jaar met verse moed tegemoet. Een applaus voor elkaar!

Oefen je reeds op voorhand? Organiseer je een activiteit? Tag ons met #letsticktogether en deel het met de wereld.

Let’s Tick Together is een initiatief van Moving Closer en Kunstencentrum Voo?uit en wordt ondersteund door talloze partners uit de culturele wereld, zorgsector en middenveld.