Voetreflexologie

“We zijn als mensen goed getraind om onze emoties weg te stoppen. Een massage maakt vaak heel wat los.”

Tatiana geeft je een sessie voetreflexologie of een ontspannende massage om weer in balans te komen met jezelf. 

Toen mijn dochter nog een baby was, merkte ik wat een weldadig effect massage op haar had. Sindsdien is mijn interesse voor lichaamswerk alleen maar gegroeid en volgde ik verschillende cursussen. Naast mijn werk als boekhouder, heb ik nu mijn eigen praktijk, waar ik verschillende massagetechnieken aanbied en ook voetreflexologie. Ik ben ook nog bezig aan een driejarige opleiding Tui Na (Chinese massage) die vooral focust op het in evenwicht brengen van de energiestromen in het lichaam. Ik geloof heel sterk dat je voor een gelukkig leven fysiek en emotioneel in balans moet zijn. 

Met mijn handen kan ik veel betekenen voor mensen. Het leven kan hard zijn. Zelf ben ik als vluchteling vanuit Oezbekistan in België terecht gekomen, intussen 19 jaar geleden. Opnieuw van nul beginnen is niet makkelijk, maar ik heb voor het leven gekozen. Ik heb het geluk dat ik altijd goede mensen heb ontmoet op mijn pad, iedereen stond klaar om mij en mijn familie te helpen. Ik wil graag doorgeven wat ik zelf heb gekregen. 

Mensen komen bij mij met uiteenlopende vragen. Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar hun verhaal, ook om te weten welke massage ik best toepas. Maar ik zal nooit aandringen om bepaalde zaken te vertellen. Het is belangrijk dat mensen zich goed voelen en dan komen de verhalen vaak spontaan. Het is ook een deel van de zorg die ik bied. Mensen zijn goed getraind om hun emoties weg te stoppen. Een massage of aanraking maakt vaak heel wat emoties los. Dan wil ik veiligheid en vertrouwen bieden, zodat opluchting alle ruimte krijgt. Daarom bied ik ook 3 sessies aan, zodat mensen nog een keer kunnen terugkomen. Vaak wordt iets in gang gezet dat wat tijd nodig heeft om afgerond te geraken. Ik wil hen graag het resultaat van een bepaalde massage of behandeling laten ervaren. En van een leven in balans. 

1 sessie

Waar gaat dit door?

AARSCHOT

Website

http://www.massagefed.be/user/tatiana/

Naam graag gedaan-er

Tatiana Toumanova