Schouder-, hoofd- en nekmassage

Een aanraking brengt de aandacht van het hoofd naar het lichaam: contact maken met jezelf en aanvaarden wat er is.

Siggie nodigt je uit voor een schouder-, hoofd- en nekmassage.

In mijn leven heeft ‘aanraken’ altijd een belangrijke rol gespeeld. Mijn moeder en grootmoeder beheersten deze kunst als geen ander. Toen ik hen op 30-jarige leeftijd kort na elkaar verloor, lieten ze dit als een mooi geschenk voor me achter om verder mee aan de slag te gaan. Ik ben hen zo dankbaar dat ik de kracht van aanraking met de paplepel heb meegekregen en nu kan delen met anderen.

Wat ik zo waardevol vind aan massage is dat een aanraking de aandacht van het hoofd naar het lichaam brengt. De energie gaat stromen, spanningen en controle kunnen worden losgelaten. Lichaam en geest komen tot rust. Je kan contact maken met jezelf en aanvaarden wat er is. Kortom, aanraken én geraakt worden.

Elke massage (ca. 45 minuten) vertrekt bij jou,rekening houdend met wat er bij jou leeft en met respect voor jouw grenzen. Ik heb niet de intentie iets te veranderen of te verbeteren, wel om schouders, hoofd en nek te laten genieten van aanraking, ontspanning. En wat gebeurt gebeurt. Voor wie wil kan er ook gewerkt worden met etherische oliën. Deze worden op het moment van de massage zorgvuldig uitgekozen zodat ze passen bijhet moment.

Waar gaat dit door?

LIER

Website

Naam graag gedaan-er

Siggie Swinnen