Rust in jezelf

Een  lichaam heeft zoveel te vertellen, hoofdstuk na hoofdstuk een ander verhaal.

Via lichaamswerk en zachte aanrakingen ondersteunt Peggy je om rust te vinden in jezelf. 

Zorgen voor mensen heeft me altijd al in het bloedgezeten. Ik begon mijn loopbaan als zorgkundige in een rust- en verzorgingstehuis. Het voelde als een noodzaak om er voor iemand te kunnen zijn, op een respectvolle manier, in een sfeervol kader. Zo begon ik Silent Wings, mijn praktijkvoor lichaamswerk. Hier help ik mensen op een zachte en ondersteunende manier om rust te vinden in zichzelf.

Een lichaam heeft zo veel te vertellen, hoofdstuk na hoofdstuk een ander verhaal. Het is voor mij iedere keer een verrijking hiervan deel uit te maken. Samen werken aan fysiek, mentaal en emotioneel welzijn geeft me veel voldoening.

Silent Wings is ontstaan vanuit verschillende ervaringen die een symbolische betekenis hebben. Mijn overleden vader kwam met ‘stille vleugels’ vertellen wat de naam van mijn praktijk zou worden. Mijn logo verwijst enerzijds naar de engelen, mijn stille helpers tijdens mijn behandelingen en anderzijds vertelt de vlindervleugel iets over het transformatieproces dat we doormaken in de verschillende fasen van ons leven.

2 sessie's

Waar gaat dit door?

NIJLEN

Website

http://facebook.com/Silent-Wings-719126551555140

Emailadres

silent_wings@telenet.be

Naam graag gedaan-er

Peggy Stevens