Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden 

1. Identificatie van de verkoper
De verkoper is Lost & Co vzw,  met maatschappelijke zetel te Vredelaan 7, 2500 met ondernemingsnummer BE 0689 981 388.
Tel: 0470 12 30 74
Mail: info@lostenco.be

Er is 1 online webshop, namelijk www.lostenco.be/gouden-winkeltje en er zijn 9 afhaalpunten in Vlaanderen.
Namelijk in:
1. Antwerpen
2. Deerlijk
3. Haasrode
4. Holsbeek
5. Lede
6. Leuven
7. Lier
8. Mortsel
9. Nijlen

2. De koper
De persoon of rechtspersoon die de bestelling plaatst, wordt beschouwd als opdrachtgever/koper en staat borg voor de betaling van de factuur.

3. Verkoops- en betalingsvoorwaarden
De factuur is een verbintenis tot betaling binnen de 30 dagen.

4. Prijzen  
Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen van de verkoper uitgedrukt in euro, en incl. BTW. De prijs wordt vastgesteld volgens het tarief van toepassing op het ogenblik van de bestelling.

5. Betaling
Alle aankopen dienen binnen de 30 dagen te worden betaald. Indien de betaling niet op tijd is voldaan, wordt een herinnneringskost aangerekend van 10 EUR. 

6. Bestelling en verzending 
Zodra je jouw online bestelling geplaatst hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met de nodige betaalgegevens.  

6.1   Je bestelling afhalen op een afhaalpunt 
Tijdens het bestelproces kan je ervoor kiezen om je bestelling af te halen in één van onze afhaalpunten. Je betaalt via overschrijving (zie 6.2) of cash. Zorg voor het gepaste bedrag wanneer je cash betaalt.
Het afhaalpunt van je keuze neemt contact met je op om af te spreken.  

6.2   Je bestelling laten leveren
Tijdens het bestelproces kan je ervoor kiezen om je bestelling te laten opsturen en te betalen via overschrijving (onze voorkeur). Dan ontvangen we de betaling van jouw bestelde gouden producten graag op het rekeningnummer vanLost & Co vzw, zijnde BE63 9731 8948 6908. Je vermeldt hierbij je naam + de boodschap ‘gouden bestelling’.

Eén keer per week maken wij de online bestellingen klaar. In de praktijk kan dit erop neerkomen dat je maximum 10 dagen moet wachten tot jouw troostcadeaus in de bus vallen. Voor deze zending gebruiken wij de service van Bpost. Wij hanteren momenteel (2021) een verzendingskost van 6 EUR.

Let op, bestellingen naar het buitenland zijn iets langer onderweg.
Zij gaan ook gepaard meteen hogere verzendingskost (zie https://www.bpost.be/nl/pakje-verzenden/buitenland).  


6.3   Verkeerd verzendadres ingevuld, bestelling wijzigen of annuleren? 
 
Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@lostenco.be. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. Indien je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd naar onze maatschappelijke zetel. We nemen dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten in rekening brengen.  

7. Retourneren
Is (een deel van) je bestelling beschadigd? Neem dan via mail (info@lostenco.be) contact met ons op binnen de 30 dagen na aankoop, en wij zoeken samen naar een gepaste oplossing.
Stop je gouden producten terug in de originele of een andere stevige verpakking en retourneer ze naar onze maatschappelijke zetel: 

Lost & Co vzw
Vredelaan 7
2500 LIER
Terug naar het Gouden Winkeltje