Ann D.

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

Als jong kind van 11 jaar ben ik mijn zus verloren: ze is gestorven na een ongeneeslijke ziekte. Veel later is ons eerste kindje gestorven tijdens de bevalling. Het omgaan met dit verlies is een lange weg geweest en heb ik vaak ervaren als een eenzaam proces. Langzaam maar zeker heeft het allemaal een plaatsje gekregen.

Spijtig genoeg kregen we in 2019 opnieuw een klap te verwerken. Onze jongste zoon kreeg de diagnose van ‘ teelbalkanker’. Dit was voor ons gezin ( in combinatie met corona) een heftige periode die we intens samen hebben doorgemaakt. Gelukkig stelt hij het nu goed en probeert hij volop zijn leven terug op te bouwen. Het heeft ons nog meer doen inzien dat we moeten genieten van elk mooi moment dat op ons pad komt.

Wie ben ik?

Ik ben 57 jaar en mama van 3 volwassen kinderen en Elien*. Ik ben iemand die erg geniet van een leuke babbel  met een vriendin of van een wandeling in de natuur. Mijn grootste hobby is zingen in een koor, dat geeft me energie. Ik studeerde orthopedagogie en werk als woon-leefbegeleider  in een woonzorgcentrum. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat mensen er aangenaam kunnen leven en dat ze gehoord worden in wat ze nodig hebben.

 Lost & Co en ik

Ik luister graag  naar waar mensen mee bezig zijn of hoe ze in ’t leven staan. Ik wil graag naar je verhaal luisteren of gewoon er even  voor je ‘zijn’. Of samen een wandeling maken.