Cathérine

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

Met MS door het leven gaan, is geen evidentie. Je krijgt weerstand op maatschappelijk, professioneel, emotioneel en relationeel vlak. Maar je vecht vooral tegen jezelf. Tegen de verwachtingen van anderen en hoe jij daar soms niet aan voldoet. En toch is mijn verhaal er een van vallen en opstaan, lachen en huilen, omarmen en wegduwen maar vooral van ‘leven’. Leven in die zin dat twee krukken in je handen je soms laten huilen om de tien kilometer die je niet meer kan lopen maar je plots wel de ervaring geven gedragen te worden door de gespierde armen van de straatwerker die je in de modder zag ploeteren.

Wie ben ik? 

Kunst, muziek, schrijven, sport en wiskunde maken wie ik ben. Ik studeerde dan ook af als musicologe. Samen met dat diploma kreeg ik de diagnose Multiple Sclerose. Die dag staat in mijn geheugen gegrift. Net als de dagen waarop mijn kinderen geboren werden. Als voltijdse mama werd ik naast musicologe ook salsa lerares en muziekdocent. Momenteel volg ik een opleiding als life coach. Ik wil mensen graag helpen zichzelf te vinden en te realiseren.

Lost & Co en ik

Die momenten waarop ogen elkaar ontmoeten, verhalen worden gehoord en connectie ontstaat, zijn de mooiste. Ik wil graag die twee ogen zijn die toenadering zoeken, die schouders waarop je even veilig de zee kan aanschouwen, die persoon die je verhaal graag wil horen. Omdat connectie onmisbaar is.