Cindy

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

In 2003 kreeg een naaste collega onverwacht het vreselijk verdict van ongeneeslijke kanker. Hij was een energievolle, enthousiaste persoonlijkheid en inspireerde mij enorm. Zijn manier om met die harde realiteit om te gaan was het schrijven van mails naar zijn collega’s, zo werd ik van dichtbij mee getuige van de emoties waarmee hij worstelde en tot welke dingen hij gedwongen werd te aanvaarden en te leren. De ontmoetingen en gesprekken van toen, waren heel intens en koester ik nog steeds.

Bovenop dat gemis, verloor ik enkele jaren later nog een collega door zelfdoding. Dit voorval kon ik niet rijmen met het beeld van de goedlachse man waarmee ik samenwerkte. Het ongeloof en de vraag hoe we zijn last mee hadden kunnen dragen, waren heel zwaar te verteren.

 

Wie ben ik

Ik ben iemand die graag bijleert , geboeid is door de kracht van verbindende communicatie en energie krijgt van anderen te laten floreren.  Dit komt mooi aan bod in mijn werk als opleidingsprofessional en wil ik nog meer tot uiting brengen in mijn praktijk middenin (www.middenin.be)

Als begeleider en familiaal bemiddelaar draag ik graag mijn steentje bij om woorden te geven aan  wat men doormaakt en nodig heeft bij partnerverlies,  een echtscheiding of zoekend in een nieuw samengesteld gezin.

 

Lost & co en ik

“Iets uitspreken geeft een bestaan aan wat het in stilte niet had.”  

Gesteund op die woorden sprak ik het Lost & co team aan toen ze volop aan het werk waren in het GLOED pand. Tijdens dat kort praatje liep ik warm van al de mooie en betekenisvolle initiatieven.

Een gesprek of babbeltje brengt soms nieuwe inzichten waar je in stilte of door te piekeren niet toe komt. Als compagnon wil ik graag dat luisterend oor zijn.