Griet

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

In 1971 verloren mijn ouders een tweeling na acht maanden zwangerschap. Beide kindjes mochten drie dagen leven. De vrolijke kleuter die ik toen was, veranderde in een angstig, teruggetrokken kind. Ondanks het feit dat dit verlies als 4-jarige schijnbaar niet bewust werd beleefd, zorgde het toch voor een levensbepalende impact. Een andere verlieservaring in de vorm van een scheiding in 2006 was wellicht de aanleiding voor een boeiende zoektocht in en naar mezelf. Verdriet en zwaarte maakten langzaam maar zeker plaats voor dankbaarheid en liefde.

Wie ben ik

Mijn naam is Griet en samen met mijn vrouw Lief woon ik in een passief huisje in een rustige wijk met fijne buren. Reeds 32 jaar werk ik, nog steeds met veel plezier, in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Verder vind ik theater, verbindende communicatie, Vedic Art, wandelen, lezen en koken deugddoend. Ook maakt mijn familie een belangrijk deel van mijn leven uit.

Lost & Co en ik

Graag wil ik een stukje met je meestappen. Luisteren en verbinden. Mogelijk symbool staan voor de boom waar jij een poosje tegenaan mag leunen. In het even samen onderweg zijn, ontdekken we allicht wat we voor mekaar kunnen betekenen. Je bent welkom!