Manon

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

Vastgezet. Dat is hoe ik me voelde toen ik de diagnose kanker kreeg. Ik was net getrouwd en als twintiger aan de start van mijn carrière. Ik ben van nature iemand die graag een oplossing bedenkt voor elk probleem en actief omgaat met uitdagingen. Toen ik te horen kreeg dat ik ernstig ziek was, kon ik er op het moment van de diagnose weinig aan veranderen. Pas na een beter zicht te krijgen op de graad en het stadium werd duidelijk dat ik een kans had om beter te worden. En ook dan ging ik er heel actief mee om. Mijn studies psychologie hebben me hier sterk bij geholpen en de steun van anderen zelfs nog meer.

Wie ben ik?

Ik studeerde psychologie, later ook management, en heb in het bedrijfsleven steeds rond digitale transformatie gewerkt vanuit verschillende invalshoeken (consulting, sales, marketing). Ik hou van allerhande nieuwe sportieve uitdagingen, lekker eten, citytrippen en kijk elke keer weer uit naar quality time met familie en vrienden.

Lost & Co en ik

Ik heb zelf ontzettend veel steun gehad van mensen die heel dicht bij me stonden, maar ook van mensen die wat verder van me af stonden en zelfs mensen die ik ervoor niet kende. Ook ik wil graag die steun bieden. Er zijn met een kopje thee. Praten over grote of kleine dingen. Een luisterend oor zijn. Samen nadenken over hoe je je gevoel van onoverwinnelijkheid weer terug kan vinden, of er toch 'pretty close' bij kan komen.