Roger

Overzicht compagnonsSpreek af met deze compagnon

Mijn verlieservaring

December 2007  tot juni 2008, de donkerste periode in mijn leven.

December 2007 verongelukt de jongste zoon, 19,  van mijn broer in een auto ongeval.

Januari 2008 sterft mijn vader op 80-jarige leeftijd na een mislukte rugoperatie.

Juni 2008 overlijdt  mijn echtgenote aan agressieve kanker op  55jarige leeftijd. Mijn vrouw, mijn beste vriendin, mijn zielemaatje.

De veertig jaren die we samen doorkliefden, brachten ons op weg naar een eeuwige liefde. Ik zet jou niet bij de doden maar hou jou onder de levenden, mijn belofte van trouw aan ONS.

Drie naasten weggerukt uit je leven op 7 maanden tijd. Deze klappen komen aan als mokerslagen. Jaren van vallen en opstaan zijn begonnen, maar dankzij mijn 2 fantastische kinderen en 5 zalige kleinkinderen word ik ondersteund in mijn verwerkingsproces.

Wie ben ik ?

Een sportieve en muzikale opa. Tennissen en tennisles geven zijn een sportieve passie, die ik al koester vanaf mijn  jeugd. Fietsen en wandelen horen daar ook bij. Mondharmonica en accordeon spelen,  zorgen voor de muzikale noot in mijn verder-leven.

Als greco-latinist ben ik altijd geboeid geweest door taal.  Gli ultimi cinque anni sono stato imparando italiano al martedi.

De dagen vol plannen, bezig blijven,  een overlevingsstrategie.

Lost & Co en ik

In  mijn relatie met mijn beste maatje, evolueerden wij, van pubers van 15 en 16 -die mekaar ontmoetten in de ballroom-danslessen van de Bond van Grote en Jonge gezinnen- tot twee zielsverwanten. Samen op pad in onze relatie met communicatie als bindmiddel.

Praten doe ik dus heel graag en veel. Over gevoelens, interesses, over de dingen van het leven. Mijn NLP opleiding, die ik samen met mijn zielemaatje heb gevolgd, geven me hiervoor de geschikte tools.

Als jij behoefte hebt om te praten, ben ik er voor jou om te luisteren en mee te praten waar het past.

Daardoor voel ik me aangetrokken tot Lost & Co.