Klei-masker

“Het gaat over stralen van binnenuit. Een behandeling met klei zorgt voor een diepe verzorging van de huid en heeft effect op je hele lijf.”


Jes geeft je een gelaatsbehandeling met verschillende kleuren klei.

Het kleurenmasker dat ik aanbied bestaat uit verschillende kleuren klei, gebaseerd op de vijf elementenleer van de Chinese geneeskunde. Die gaat er van uit dat je op verschillende plaatsen van je lichaam reflexzones hebt, die overeenstemmen met organen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de voetzolen en de oren, maar ook voor het gezicht. Door verschillende kleuren klei op het gelaat aan te brengen, werk je dus in feite op het hele lichaam. Dit zorgt voor een weldadig effect. Het is een zeer aangename behandeling, met heerlijke geuren, heel natuurlijk. 

Dat natuurlijke is erg belangrijk voor me. Ik ben pas op dertigjarige leeftijd aan de opleiding kapster begonnen, toen ik wist dat er een mogelijkheid was om volledig natuurlijk te werken. Ik wilde geen chemische producten gebruiken, dat past gewoon niet bij mijn levensstijl. In alles wat ik eet, doe of koop wil ik zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Toen ik 2010 borstkanker kreeg, was er echter geen ontkomen aan: chemotherapie was noodzakelijk om de kanker te overwinnen. 

De diagnose bracht een enorme paniek en doodsangst bij me teweeg. Gelukkig was ik goed omringd en stond ik er niet alleen voor. Dat vind ik enorm belangrijk, daarom dat ik ook zo graag iets wil terugdoen voor anderen. In die periode ben ik ook al mijn haar verloren. Ik heb mezelf toen behandeld met klei en essentiële oliën en ik vond dat heel aangenaam. Een kleimasker reinigt en helpt afvalstoffen afvoeren. Tegelijk geeft het zuurstof en voeding aan de huid, zodat er een nieuw begin kan worden gemaakt. Het is een diepe verzorging van de huid, die effect heeft op je hele lijf. 

Een behandeling met klei is niet alleen voor mensen met kanker. Het gaat over stralen van binnenuit. De diepe werking van de klei zorgt voor ontspanning en zet iets in gang. Dat vind ik altijd mooi om te zien. 


1 sessie

Waar gaat dit door?

ANTWERPEN - Berchem

Website

Naam graag gedaan-er

Jes Ardui