Medewerkers

Kathleen

Kathleen Roskams

Psychologe en psycho-oncologe, rouw en verliesdeskundige
Sterk in verbinden en werken met vrijwilligers.

Oprichtster, bezielster en coördinator Lost & Co

Lost & Co in de wereld zetten is me gelukt samen met vele andere enthousiaste Co's en partners.
Dat motiveert me elke dag om verder te bouwen. Wat ooit een droom was, werd een gedreven organisatie: daar word ik gelukkig van!

Kathleen

Kris Schonken

Studeerde voedings -en dieetleer. Passie voor het menselijk lichaam in al haar facetten. Bezielster van 'Op avontuur naar je eigen natuur'. Graag creatief menselijk en inspirerend bezig. Sterk in gedeelde menselijkheid en woorden geven aan wat leeft vanbinnen.

Communicatie, storytelling en projectmedewerker

Hoe breuklijnen en scherven bij verlies, gouden randjes kunnen worden, van waaruit nieuw en vollediger leven mogelijk wordt, leer ik stapje per stapje. Ik kan al regelmatig dankbaarheid voelen voor het geschenk dat telkens weer schuilgaat achter de obstakels die op mijn pad komen. Mijn gezin en Molly onze hond zijn ook gouden randjes in mijn leven, de natuur is mijn guru en met de pen in de hand kom ik door het ganse land!

Christ'l

Sandra De Haes


Palliatief verpleegkundige, creatief rouwtherapeut en bezielster van uitvaartzorg 'Op Eigen Wijze'. Gelooft er steevast in dat elk verlies een kracht in zich draagt en dat vertrekken uit dit leven een kans is tot verbinden.

Vorming, workshops en projectmedewerker

Bij lost en co wil ik heel graag mee zorg dragen voor de gouden randjes rond verlies en verdriet. Het is mijn wens om kleine en grote mensen te helpen om verlieskundiger te worden. Om zo een warme gloed te laten stralen over onze samenleving waar we zorg durven en kunnen dragen voor elkaar. Van dat fijne harts-werk, begin ik alvast zelf te gloeien en te stralen.


Christ'l

Sarah Baeyens

Maatschappelijk werkster in hart en nieren & ervaringsdeskundige in rouw- en verliesverwerking. Een creatieve, bezige bij die graag een helpende hand uitreikt en de tijd neemt om oprecht naar mensen te luisteren.

Polyvalent medewerkster

Al van jongs af aan speelt rouw- en verliesverwerking een rol in mijn leven. Jammer genoeg heb ik al vroeg afscheid moeten nemen van heel wat familieleden. Die ervaringen maakten dat ik een serieus rugzakje opbouwde, dat ik mee op pad nam in mijn leven. Door de jaren heen heb ik geleerd om deze bagage om te zetten naar talenten en krachten. Bij Lost & Co krijg ik dagelijks de kans om aan de slag te gaan met mensen in soortgelijke, of totaal verschillende trajecten. Verlies een gouden randje geven, dat is waar ik naar streef.  Christ'l

Christ'l Schramme


Studeerde gezinswetenschappen en sociale agogiek
Geëngageerd voor wie te weinig gezien wordt en sterk in luisteren


Wegwijsvrijwilliger, een halve dag en meer per week, én compagnon

Op maandagen fiets ik met plezier naar Lier en zorg ik er mee voor dat iedereen de weg vindt na verlies. Ik heb na het verlies van mijn partner zelf ervaren wat het met me deed als anderen er waren. Een luisterend oor zijn en samen op zoek gaan naar sprankels en lichtpuntjes, dat is wat ik graag doe.