Medewerkers

Kathleen

Kathleen Roskams

Psychologe en psycho-oncologe, rouw en verliesdeskundige
Sterk in verbinden en werken met vrijwilligers.

Oprichtster, bezielster en coördinator Lost & Co

Lost & Co in de wereld zetten is me gelukt samen met vele andere enthousiaste Co's en partners.
Dat motiveert me elke dag om verder te bouwen. Wat ooit een droom was, is ondertussen een gedreven organisatie: daar word ik gelukkig van !

Christ'l

Christ'l Schramme


Studeerde gezinswetenschappen en sociale agogiek
Geëngageerd voor wie te weinig gezien wordt en sterk in luisteren
Wegwijsvrijwilliger én compagnon
Ik heb na het verlies van mijn partner zelf ervaren wat het met me deed als anderen er waren. Een luisterend oor zijn en samen op zoek gaan naar sprankels en lichtpuntjes, dat is wat ik graag doe.Christ'l

Veerle Breyne


Studeerde maatschappelijk werk. Roeping: bruggenbouwer die mensen helpt om te helen. Maakt van het bespreken, verbinden en ondersteunen van mensen met rouw, verlies en verdriet al jaren haar missie en levenswerk. Doet dat vanuit bezield vrijwilligerswerk en het jaarlijks organiseren van een lotgenotengroep voor rouwenden (www.stiltekracht.be).

Gloedvrijwilliger en Gloedteamworker


In
Gloed wil ik vanuit mijn unieke talenten, mensenkennis, waarden, dromen, glimlach en praktische geest het prachtig nieuwe project van Lost & Co mee vorm geven. Graag draag ik mijn gouden steentje bij om mensen met diverse verlieservaringen in Gloed te verwelkomen en even warm te beluisteren. Ook mensen die op zoek zijn naar een nieuw evenwicht en herstel in hun leven help ik                                                                                         graag op verhaal komen.


Christ'l

Katrien 


Studeerde gezinswetenschappen, geeft een duwtje in de rug aan mensen in armoede, slachtoffers van misdrijven/verkeersongevallen, gedetineerden

Vrijwilliger administratieve ondersteuning en wegwijs

Lichtpuntjes. Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn. De kortste nieuwjaarsbrief ooit van mijn jongste dochter, toen ze in het derde leerjaar zat. De enige nieuwjaarsbrief die ik ben blijven onthouden, want het geeft exact weer wat ik wil zijn: een lichtpuntje voor wie het nodig heeft.


Christ'l

Karin Heymans


Studeerde grafisch ingenieur. Luistert graag naar mensen hun verhalen en geeft hen graag steun waar ze kan. Organiseert rouwvakanties op kleine schaal.
Vanuit haar eigen verlieservaring ondervond ze hoe belangrijk ondersteunende hulp kan zijn. Werkt daarom graag organisatorisch en ondersteunend mee aan de warme Gloedwinkel.

Logistiek vrijwilliger gloedwinkel en compagnon

Als je geeft, krijg je ook terug. Vanuit deze gedachte werk ik graag mee aan Gloed.