Met steun van

Structurele steun

www.komoptegenkanker.be

De droom van Kom Op is een wereld zonder kanker. Ondertussen zetten ze samen met vele partners in op vermijden, bestrijden en verzachten van kanker en ondersteunen ze organisaties als Lost & Co.

www.komoptegenkanker.be

Lost & Co is niets zonder haar Co's, m.a.w. de vrijwilligers. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor de subsidie die wij van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin ontvangen in het kader van het autonoom vrijwilligerswerk. Daarmee organiseren we vorming en ondersteuning voor onze co's.

Projectsteun

Stichting tegen Kanker zet in op onderzoek rond kanker maar ook op psychosociale zorg. Via hun Social Grants kunnen we in 2023 - 2024 in verschillende inloophuizen en palliatieve settings workshops Kintsugi en Troosttuintjes begeleiden.

Enthousiaste sponsors

Bouwbedrijf d'Hulst maakte in 2022 een ingrijpend verlies mee. Als bedrijf zijn ze een voorbeeld in hoe ze hun medewerkers en de familie van Wim en Joyce ondersteund hebben bij dit verlies en hoe het letterlijk ook een plek kreeg in hun gebouw. We ontvingen in 2023 een mooie cheque om onze werking verder uit te bouwen. Duidelijk dat d'Hulst bouwt van jou en ook om jou !

3 studenten van Sint Ursula in Lier kozen ons project als goed doel. De 7 besten konden dankzij Young Lions Lier een prijs winnen en joehoe, we vielen in de prijzen. Met dank aan Leon, Lorin en Daan