Het bestuur

Gerd Vertommen

Van bij de start actief betrokken bij Lost & Co.
Sterk in beleidswerk, vrijwilligerswerk, jeugdwerk & vzw wetgeving.
In het dagelijks leven werkt ze als coördinator van Karavaan vzw, een vzw rond duurzaam reizen i.s.m. Joker.

Gerd wordt warm van haar gezin, Nick Cave, een goede film en een Gouden Carolus.

'Mijn ervaring als bestuurder in kleine vzw’s zet ik graag in voor Lost & Co, een project dat er toe doet en in mijn hart zit.'

                                              
   


Guy Mennen

Guy zet zich dagelijks in voor jong & oud. Zo is hij verantwoordelijke van Taalfabet; een project voor niet-begeleide minderjarige jongeren met of zonder asielprocedure die verblijven in Wommelgem. Al 20 jaar reist hij op en af naar Ecuador om projecten rond gezondheid en onderwijs vorm te geven, evenals een landbouwcoöperatief van 47 arme boeren (vzw Eslabonsocial). Hij werkt als hogeschoolpastoor op KDG Hogeschool en is ook weekendpastoor in Borsbeek & Wommelgem.

Guy wordt warm van Ecuador, mensen blij maken en een Blauwe Chimay.

'Ik ben al heel wat mensen tegengekomen die veel gehad hebben aan Lost & Co en werd hierdoor
geraakt. Ik ben zeer dankbaar voorzitter van deze mooie organisatie te mogen zijn en vlieg erin met veel goesting!'

Stefanie Veraghtert

Als sociaal onderneemster van The Big C - warmhartige koffiebars - zet Stefanie zich in voor het welzijn van jonge mensen met kanker. Haar koffiebar vind je in de Thomas More-hogeschool van Geel. Als vlotte spreekster en zelf kankersurvivor brengt ze levendige keynotes rond impactgericht werken in de zorg. De raakvlakken met de missie van Lost & Co zijn niet ver te zoeken.

Stefanie wordt warm van met 'liefde gemaakte' koffies, warme authentieke contacten en complimentjes geven en krijgen.

'Ik heb de voorbije jaren zelf veel aan Lost & Co gehad. Daarvan kunnen 'genieten', dat wens ik iedereen toe. Ik ga er mee voor zorgen dat iedereen die het kan gebruiken, zijn weg vindt!'

Rik Lansens


Als sociaal pedagoog zet Rik zijn ervaring uit de hulpverlening, het vormingswerk en sociaal hoger onderwijs graag in voor Lost & Co. Vanop enige afstand (hij verhuisde naar de Ardennen) maar met een groot hart en open oren.

Als Graag gedaan-er creëert hij kansen om via beeldhouwwerk of een familie-opstellling, verdriet vorm te geven. Jes, zijn vrouw doet dit via zingen en kleien.

Rik wordt warm van hout bewerken tot kunst, bio- en permacultuur en ne goeie trappist.

'Lost & Co? Dat zijn we allemaal!'