Het bestuur

Grieke Forceville

Coach bij Hefboom VZW

Grieke is een inspirator en enthousiast van bij de start. Ze deelt haar expertise in projectmatig werken, goed bestuur en beleidsontwikkeling.

                                             
 Raad van bestuur - werkgroep Inhoud

                                               Ik hoor dikwijls spreken over integrale zorg en vermaatschappelijking, over waarden als autonomie en participatie.
                                              Al te vaak blijken dat in realiteit holle woorden. Lost & Co is voor mij een echt voorbeeld van hoe het anders kan.

Rita Stappaerts

HR-manager bij Henkel

Rita is thuis in organisatie en veranderingsprocessen en wat betreft cijfers zet zij de puntjes op de i. Reeds van voor de start is ze als buurvrouw van Kathleen, klankbord en spiegel.

Raad van bestuur - werkgroep Strategie

Iedereen komt vroeg of laat met verlies, pijn en onzekerheid in aanraking en dat hakt erin. Zelf heb ik mijn moeder op jonge leeftijd verloren aan borstkanker. ‘Was er zoiets maar geweest voor mij op dat moment’.


Kris Sobry

Zaakvoerder van communicatiebureau Sobry.com & medeoprichter van Sterren op de Grasmat

Kris is een ondernemer en netwerker. Als expert communicatie zorgt hij van bij de start voor ons logo, deze website, een communicatieplan enz.

                                               Raad van bestuur – werkgroep fundraising

Katrijn Ossaer

Projectverantwoordelijke bij ICOBA vzw

Katrijn inspireert Lost & Co met haar professionele kennis uit een vzw die taboes doorbreekt rond agressiebeheersing en is een gouden vriendin van Kathleen

Raad van bestuur - werkgroep Inhoud

Lost & Co helpt taboes te doorbreken en geeft jonge mensen een natuurlijk netwerk en een duwtje in de rug. Daar draag ik graag mijn steentje toe bij.

Manon Van Camp

Accountmanager bij Wolters Kluwer, bedrijfspsychologe van opleiding

Doelgericht en sterk in empathie. Fan én compagnon van het eerste uur.

Raad van Bestuur - werkgroep Strategie & Compagnon

                                               Bij mezelf werd drie jaar geleden de diagnose kanker gesteld, een hard verdict met een enorme impact op verschillende                                                aspecten van mijn leven. Soms kan het dan erg deugd doen om te sparren met iemand. Het concept van Lost & Co werkt erg                                                aanstekelijk en zorgt ervoor dat mensen zich verbonden voelen in hun ervaring.

Els Van Weert

Regiodirecteur Thomas More Kempen

Els is een netwerker en heeft vanuit haar politiek engagement veel connecties in Lier en oog voor de meest kwetsbare mensen. Ze werd meteen getriggerd door de unieke benadering van Lost & Co. Toen ze het dossier grondig had doorgenomen, wilde ze graag bestuurder worden om Lost & Co mee uit te bouwen.
                                             
Raad van bestuur - werkgroep Fundraising

In de hogeschool zie ik jonge mensen worstelen met allerlei vormen van verlies. Lost & Co laat rouw en verlies deel uitmaken van het leven. En dat met initiatieven en met een enthousiasme waar ik volledig achter sta.

Johan Ceulemans

Zelfstandig HR-manager, klinisch psycholoog van opleiding

Structureert het beleid in een format dat werkt en zet zich in om Lost & Co ook in andere regio’s en omgevingen (scholen, bedrijven,….) ingang te doen vinden.

                                             
 Raad van bestuur– werkgroep Strategie

                                               Lost & Co is een mooi voorbeeld van deeleconomie -mensen met hun sterktes in contact brengen- in hun natuurlijke                                                omgeving op de meest normale manier: in de plaatselijke horeca en aanverwanten. Ik ben door een gesprek op de trein in dit                                                project ‘gerold’. Het voelde al snel als ‘thuiskomen’.

Ingrid Pensaert

Bank Degroof Petercam

Ingrid kijkt toe op het  budgetbeheer: zijn de uitgaven in evenwicht met de inkomsten? Bestaat er een structurele financiële fundering en draagt die voldoende bij aan de organisatie van de vzw? Wat is er nodig om Lost & Co verder uit te bouwen?  

Raad van bestuur - werkgroep Fundraising

Verlies en rouw maken integraal deel uit van ons leven maar we hebben niet altijd de weerbaarheid om het te verwerken. De maatschappij geeft niet altijd de ruimte of het begrip. Via ToolBox kreeg ik de vraag Lost & Co te begeleiden en dat sprak me onmiddellijk aan.