Het bestuur

Katrijn Ossaer

Katrijn Ossaer

Projectverantwoordelijke bij ICOBA vzw

Katrijn inspireert Lost & Co met haar professionele kennis uit een vzw die taboes doorbreekt rond agressiebeheersing en is een gouden vriendin van Kathleen.

                                              Voorzitter ad interim

                                               Lost & Co helpt taboes te doorbreken en geeft jonge mensen een natuurlijk netwerk en een duwtje in de rug. Daar draag ik                                                graag mijn steentje toe bij.

Kris Sobry

Kris Sobry

Zaakvoerder van communicatiebureau Sobry.com & medeoprichter van Sterren op de Grasmat

Kris is een ondernemer en netwerker. Als expert communicatie zorgt hij van bij de start voor ons logo, de website en het onderhoud ervan, een communicatieplan enz.

                                               Raad van bestuur – werkgroep fundraising

Manon Van Camp

Manon Van Camp

Solution specialist bij Microsoft, bedrijfspsychologe van opleiding

Doelgericht en sterk in empathie. Fan én compagnon van het eerste uur.

Raad van Bestuur - werkgroep Strategie & Compagnon

                                               Drie jaar geleden werd ik zelf ernstig ziek, wat een enorme impact gaf op verschillende aspecten in mijn leven. Soms kan het                                                dan erg deugd doen om te sparren met iemand. Het concept van Lost & Co werkt erg aanstekelijk en zorgt ervoor dat mensen                                                zich verbonden voelen in hun ervaring.

Els Van Weert

Els Van Weert

Regiodirecteur Thomas More Kempen

Els is een netwerker en heeft vanuit haar politiek engagement veel connecties in Lier en oog voor de meest kwetsbare mensen. Ze werd meteen getriggerd door de unieke benadering van Lost & Co. Toen ze het dossier grondig had doorgenomen, wilde ze graag bestuurder worden om Lost & Co mee uit te bouwen.
                                             
                                               Raad van bestuur - werkgroep Fundraising

                                               In de hogeschool zie ik jonge mensen worstelen met allerlei vormen van verlies. Lost & Co laat rouw en verlies deel uitmaken                                                van het leven. En dat met initiatieven en met een enthousiasme waar ik volledig achter sta.

Ingrid Pensaert

Ingrid Pensaert

Bank Degroof Petercam

Ingrid kijkt toe op het  budgetbeheer: zijn de uitgaven in evenwicht met de inkomsten? Bestaat er een structurele financiële fundering en draagt die voldoende bij aan de organisatie van de vzw? Wat is er nodig om Lost & Co verder uit te bouwen?  

                                               Raad van bestuur - werkgroep Fundraising

                                               
Verlies en rouw maken integraal deel uit van ons leven maar we hebben niet altijd de weerbaarheid om het te verwerken. De                                                maatschappij geeft niet altijd de ruimte of het begrip. Via ToolBox kreeg ik de vraag Lost & Co te begeleiden en dat sprak me                                                onmiddellijk aan.